Kursdetails
ZI40330 Vegetarian Indian Cooking Cook, Eat and Make Conversation
Beginn | Mi., 21.05.2025, 18:00 - 21:00 Uhr |
Kursgebühr | 41,00 € |
Dauer | 1 Termin |
Kursleitung |
Priyanka Prashanth
|
Indian cuisine is an added bonus for vegetarians. In our cooking event, we will embark on a journey through India. Get creative and adventurous with its array of spices. A perfect use of spices and sauces adds a special flavour to the seasonal vegetables and lentils will even convince the biggest meat lovers. Enjoy your meal with a traditional masala chai and mouth-watering Lassi.
The fee includes a food charge of 20,- EUR.
Please bring an apron and a kitchen towel.
Haben Sie noch Fragen?
Wir stehen Ihnen gerne zur Verfügung. Kontaktieren Sie uns über das unten stehende Formular.
Zum KontaktformularKursort
Städt. Kath. Hauptschule, Küche
Adresse:
Im Hederichsfeld 19
51379 Leverkusen
Datum | Uhrzeit | Ort |
---|---|---|
Datum:
21.05.2025
|
Uhrzeit:
18:00 - 21:00 Uhr
|
Wo:
Im Hederichsfeld 19,
OP, Städt. Kath. Hauptschule, Küche, Im Hederichsfeld 19
|